Amerykańskie sandwicze

Ocena przepisu

Składniki

  • chleb tostowy 1 op
  • majonez 14 łyżek
  • tuńczyk 1 puszka
  • cebulka 1 szt
  • masło czosnkowe 10 łyżek
  • koperek posiekany 20 dag
  • jajko 2 szt
  • sól 1 szczypta
  • pieprz biały 1 szczypta
  • pomidor 1 szt

Sposób przyrządzenia

Z pieczywa odkrajamy skórki, następnie niewielką ilością masła smarujemy każdą kromkę. Pomidor kroimy w cienkie plastry. Tuńczyka osączamy. Cebulkę obieramy i cienko kroimy. Jajko gotujemy na twardo, studzimy i obieramy, rozdrabniamy. Mieszamy z tuńczykiem cebulkę, majonez, koperek i przyprawy. Pasta smarujemy kromki. Smarujemy po dwie wkładając w środek plaster pomidora. Kroimy w trójkąty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1729
Data dodania: 2011-04-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Amerykańskie sandwicze

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.