Andrut przekładany karmelem

Ocena przepisu

Składniki

  • andruty 1,5 paczki
  • mleko skondensowane słodkie 1 puszka

Sposób przyrządzenia

Puszkę z mlekiem w całości zalewamy wodą. Gotujemy przez około 2 godziny. Otwieramy po całkowitym ostygnięciu z uwagi na niebezpieczeństwo oparzenia. Karmelem z puszki smarujemy andruty i przekładamy jeden na drugim. Pycha.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 100 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 2650
Data dodania: 2010-05-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Andrut przekładany karmelem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.