Arbuz w sosie

Ocena przepisu

Składniki

  • arbuz 1/2 szt
  • ocet balsamiczny 100 ml
  • cukier 3 łyżki
  • skórka z limonki
  • mieta kilka listków

Sposób przyrządzenia

Arbuza wykrawamy z łupiny i kroimy w kostkę.Przygotowujemy sos balsamico: do rondla wlewamy ocet balsamiczny i dodajemy cukier . Podgrzewamy i redukujemy aż otrzymamy gęsty sos.Sos studzimy. Arbuza polewamy sosem i ozdabiamy otartą skórką z limonki i liśćmi mięty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 876
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Arbuz w sosie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.