• apette.pl
  • Aromatyczna fasolka szparagowa w pomidorach

Aromatyczna fasolka szparagowa w pomidorach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolkę umyć, odciąć końcówki i ugotować w osolonej wodzie.
W międzyczasie posiekać drobno cebulkę, zeszklić na łyżce oleju. Dodać zmiażdżony czosnek, chwilę smażyć.
Ugotowaną fasolę odcedzić, ostudzić. Po czym pokroić na kawałki.
Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Dodać do zeszklonej cebuli i czosnku. Chwilę podusić, dodać zioła i doprawić do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 784
Data dodania: 2011-05-19

Zdjęcia

Aromatyczna fasolka szparagowa w pomidorach
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-05-19
Aromatyczna fasolka szparagowa w pomidorach
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Aromatyczna fasolka szparagowa w pomidorach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.