Babeczki z kremem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wyłuskane orzechy drobno siekamy, czekoladę ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Mąkę przesiewamy z cukrem pudrem, wlewamy śmietanę, wbijamy żółtka i zagniatamy ciasto. Babeczki pieczemy w foremkach wysmarowanych masłem i oprószonych bułką tartą, w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni około 20 minut. Muffiny wypełniamy kremem francuskim, posypujemy czekoladą i orzechami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Czas pieczenia: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 508
Data dodania: 2011-06-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Babeczki z kremem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.