Bakłażan na Ostro

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bakłażany pokroić na plasterki i posolić, następnie kłaść na rozgrzany olej i smażyć na złoty kolor. Na tłuszcz wrzucić kminek i pokruszone papryczki, smażyć na małym ogniu, wlać jogurt, wymieszać i wylać na plastry bakłażana.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 822
Data dodania: 2011-02-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bakłażan na Ostro

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.