Bakłażany nadziewne pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bakłażany umyć, ściąć czubki, obrać, przekroić wzdłuż na połówki, wydrążyć środek, posypać przyprawami, skropić sokiem z cytryny. Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę, usmażyć, połączyć z posiekaną natką pietruszki, bułką tartą, żółtkami, doprawić do smaku. Napełnić bakłażany, polać olejem i ketchupem, upiec.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1853
!ola

!ola

Data dodania: 2008-09-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (6)

Komentarze

Do przepisu na: Bakłażany nadziewne pieczarkami

2010-02-24 21:37:46

Bardzo lubię bakłażana.

2010-02-04 12:17:40

Zapiec posypane serem żółtym i potem sos na wierzch , smaczne.
!Aloy#

!Aloy

2009-03-03 12:49:14

Bardzo smaczne polecam dodac jeszcze czaber, jest smaczne i zdrowe

2009-02-27 19:18:40

Polecam dodac bazylii drobno posiekanej, bedzie mialo dobry smak

2009-02-27 19:04:46

A ja posypalem jeszcze majerankiem i bardzo smaczne, polecam sprobowac

2009-01-18 19:00:18

Mozna dodac sosu tatarskiego zamiast ketchupu, polecam bo jest bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.