Baranek biszkoptowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka z cukrem ubijamy na puszystą pianę, delikatnie dodajemy majonez, mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, budyń, cukier waniliowy. Jeśli masa jest zbyt gęsta dodajemy olej. Margaryną smarujemy foremkę baranka, posypujemy bułką tartą, wlewamy masę ciastową do foremki. Foremkę zamykamy. Pieczemy 45 minut w 180 stopniach. Otwieramy foremkę i z kostki czekolady robimy oczka i buźkę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 7
Wyświetlenia: 1487
Data dodania: 2011-04-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Baranek biszkoptowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.