Barszcz biały z białą kiełbasą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo , obieramy , kroimy na pół. Do gotującego się wywaru warzywnego włożyć biała kiełbasę i gotować do miękkości. Kiełbasę wyciągnąć pokroić w plastry.Do wywaru wlać barszcz , zagotować. Dodać przyprawy , doprawić do smaku. Śmietanę rozprowadzić w barszczu.Barszcz podajemy z kiełbasą , jajkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1220
Data dodania: 2010-12-13

Zdjęcia

Barszcz biały z białą kiełbasą
halina#

Dodane przez:

halina

2010-12-13
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Barszcz biały z białą kiełbasą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.