Barszcz czerwony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa obrać, jabłka pokroić na ćwiartki, a buraki w słupki. Zalać wodą, przyprawy i kostki rosołowe. Gotować ok. 2 godz. Doprawić solą i sokiem z cytryny. Ostudzić i odcedzić. Zupę podawać z buraczkami. Można także dodać ugotowane ziemniaki
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 811
Data dodania: 2010-12-02

Zdjęcia

Barszcz czerwony
tulipan#

Dodane przez:

tulipan

2011-01-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Barszcz czerwony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.