Barszcz czerwony z fasolą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Buraki myjemy,obieramy,kroimy w grube plastry.Zalewamy w 1,3 litra wody.Gotujemy 1 godzinę dodając marchew,pietruszkę oraz seler.Odcedzić od warzyw,dolać liść laurowy,ziele angielskie,ocet,doprawić solą i pieprzem.Fasolę zalewamy gorącą wodą,odstawiamy na 3 godziny i gotujemy do miękkości.Pod koniec gotowania barszczu dodajemy fasolę i gotujemy jeszcze razem parę minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2381
Data dodania: 2010-10-31

Zdjęcia

Barszcz czerwony z fasolą
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-03
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Barszcz czerwony z fasolą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.