Barszcz na kiełbasie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do żuru wlać 700 ml wody, dodać czosnek, kiełbasę i majeranek, doprawić gotować 15 minut. Kiełbasę wyjąć na talerze, zalać zupą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1015
Data dodania: 2010-06-18

Zdjęcia

Barszcz na kiełbasie
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-02-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Barszcz na kiełbasie

!tosia#

!tosia

2012-01-13 10:24:30

można dodać jeszcze imbir, tymianek, szczypte szałwi.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.