Barszcz z botwinki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Buraczki, botwinkę, ziemniaki oczyścić i umyć pokroić w kosteczkę i paseczki. Bulion zagotować i wrzucić pokrojone warzywa. Gotować do miękkości warzyw. Przyprawić przyprawami i zamieszać. Chwilkę podgotować. Na wierzch posypać koperkiem. Można zabielić jogurtem naturalnym. Jajko pokroić w ćwiartki i wrzucić do talerza.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 371
Data dodania: 2011-08-31

Zdjęcia

Barszcz z botwinki
Marta1986#

Dodane przez:

Marta1986

2011-08-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Barszcz z botwinki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.