Barszczyk zabielany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śmietanę i mąkę rozrobić w wodzie, i zalać na gotujący barszczyk. Zagotować chwilkę podawać do ziemniaków.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 970
Data dodania: 2010-03-02

Zdjęcia

Barszczyk zabielany
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-02
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Barszczyk zabielany

2010-03-03 15:26:11

Ja do prawie wszystkich zup dodaję śmietanę, bo bez niej nie lubię.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.