Befsztyk

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso podziel na 4 plastry, stłuc, skrop wodą, formuj na okrągło, wygładź nożem, posól przed samym smażeniem, obsyp mąką, smaż na dobrze rozgrzanym tłuszczu. Jak z jednej strony zrumienią się, na druga obróć, a po boku cebulę pociętą w krążki połóż. Nim befsztyk z drugiej strony zrumieni się, cebula miękka już będzie, kilkoma łyżkami rosołu podlej, by befsztyki zaparowały i od razu podawaj.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 817
Data dodania: 2010-03-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Befsztyk

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.