Befsztyki po angielsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Umyte i oczyszczone z żył mięso zbić młotkiem, uformować okrągły befsztyk. Opiec na grillu lub patelni pokrytej powłoką typu teflon. Po obrumienieniu posolić. Podawać z plasterkami cytryny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 577
Data dodania: 2011-01-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Befsztyki po angielsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.