Befsztyki z serem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pozbawione błon i opłukane mięso pokrajać na 6 plastrów, uformować befsztyki, posmarować oliwą z obu stron i posypać pieprzem. Ser rozetrzeć z masłem i musztardą oraz natką pietruszki, zrobić 6 kostek, wstawić do lodówki. Befsztyki smażyć na rozgrzanej oliwie z każdej strony 4 min. Po usmażeniu posolić. Podawać na wygrzanym półmisku polane tłuszczem z patelni, na każdym befsztyku położyć oziębioną kostkę sera.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 874
Data dodania: 2010-02-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Befsztyki z serem

2010-02-16 11:55:22

Befsztyki z serem, teściowi zrobię niespodziankę i wypróbuję przepis.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.