Bekon smażony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bekon kroimy na paski i smażymy na mocno rozgrzanym oleju, aż się dobrze zarumieni. Podajemy gorący z chlebem
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 960
Data dodania: 2010-03-12

Zdjęcia

Bekon smażony
madi356#

Dodane przez:

madi356

2010-03-22
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bekon smażony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.