Biała kiełbaska w cebulce

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białą kiełbasę gotujemy w osolonej wodzie. Cebulę obieramy, kroimy w plastry, tuszymy na rozgrzanym tłuszczu, aż zmięknie. Doprawiamy solą i pieprzem, przekładamy kiełbasę i razem dusimy przez 5 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 833
Data dodania: 2010-09-06

Zdjęcia

Biała kiełbaska w cebulce
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-09-06
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biała kiełbaska w cebulce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.