Biała masa cukrowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zalać żelatynę zimną wodą, odstawić na ok 3 minuty, postawić żelatynę nad miską z wodą wrzącą - parą wodną , mieszać aż się rozluźni. Dodać margarynę i zdjąć miskę z ognia zanim tłuszcz całkowicie się roztopi. Ostudzić mieszankę, wlać zapach, połączyć papkę z cukrem pudrem, wyrabiać aż masa będzie plastyczna. Cukier puder należy dosypywać stopniowo.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 2604
Data dodania: 2010-03-03

Zdjęcia

Biała masa cukrowa
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-03
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Biała masa cukrowa

2010-03-03 15:23:22

fajna masa.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.