Biała papryka faszerowana

Ocena przepisu

Składniki

  • papryka biała 9 sztuk
  • kaszanka 50 dag
  • cebula 1 sztuka
  • olej 2 łyżki
  • rosól warzywny 60 ml

Sposób przyrządzenia

Paprykę myjemy, ścinamy wierzch, wydrążamy. Cebulę kroimy w kostkę. Smażymy na dwóch łyżkach oleju. Dodajemy kaszankę pokrojoną w plastry i smażymy. Faszerujemy paprykę kaszanką, układamy w naczyniu żaroodpornym. Zalewamy rosołem warzywnym i dusimy do miękkości.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1067
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Biała papryka faszerowana
halina#

Dodane przez:

halina

2010-08-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biała papryka faszerowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.