Bigos

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę wypłukać, zalać wodą i gotować. Mięso umyć, drobno pokroić i dodać do kapusty. Grzybki umyć, sparzyć, drobno pokroić i dodać do kapusty. Patelnię rozgrzać i wysmażyć drobno pokrojony boczek. Dodać pokrojoną cebulę i kiełbasę pokrojoną w kostkę. Wymieszać, przesmażyć, oprószyć mąką i dodać do bigosu. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 992
Data dodania: 2011-03-31

Zdjęcia

Bigos
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2011-03-31
Bigos
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Bigos

2011-04-03 10:36:00

jakby wyrzucić to mięcho to wyjdzie pyszny bożonarodzeniowy bigosik! mniam! chyba na dniach sobie zrobię :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.