Biodrówka w kalarepie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pokrojoną w piórka cebulę szklimy na oleju. Mięso kroimy w plastry, lekko rozbijamy, dodajemy do cebuli i doprawiamy. Kalarepy i marchewki ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy do mięsa i wszystko dusimy do miękkości ok. Godziny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 734
Data dodania: 2010-10-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biodrówka w kalarepie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.