Bita śmietana -kakaowa

Ocena przepisu

Opis

Pycha do tortów i ciast.

Składniki

  • kremówka 0,5 L
  • czekolada gorzka 1 szt
  • czekolada mleczna 1 szt
  • śmietan fix 3 szt

Sposób przyrządzenia

Dzień wcześniej podgrzać śmietanę z czekoladami do rozpuszczenia się. Dobrze schłodzoną śmietanę ubić dodać śmietan fixy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1859
Data dodania: 2010-03-10

Zdjęcia

Bita śmietana -kakaowa
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bita śmietana -kakaowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.