Boczek do pieczenia

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Boczek nacieramy solą, czosnkiem i majerankiem, zawijamy w folię spożywczą, odstawiamy na 24 godziny do lodówki, pieczemy w rękawie około 50 minut w 180 stopniach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 dni
Czas pieczenia: 50 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 714
Data dodania: 2011-02-18

Zdjęcia

Boczek do pieczenia
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-18
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Boczek do pieczenia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.