Boczek smażony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Patelkę dobrze rozgrzać bez tłuszczu i ułożyć plastry boczku. Smażyć z obu stron na złoty kolor.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 3 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1430
Data dodania: 2010-12-13

Zdjęcia

Boczek smażony
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-12-13
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Boczek smażony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.