Boczniaki w panierce

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Boczniaki kroimy na równe kawałki. Jajko roztrzepujemy z przyprawami. Grzyby panierujemy w jajku raz w bułce tartej, smażymy 10 minut z każdej strony. Podajemy z pieczonymi ziemniakami lub z pieczywem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1450
Data dodania: 2010-04-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Boczniaki w panierce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.