Brukselka w sezamie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Brukselkę ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Na rozgrzanym tłuszczu przesmażyć zmiażdżony czosnek, dodać brukselkę i smażyć 3 minuty. Na suchej patelni uprażyć ziarna sezamu. I przed podaniem posypać tym brukselkę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 947
Data dodania: 2010-10-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Brukselka w sezamie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.