Brukselka z grejpfrutem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Brukselkę oczyścić z wierzchnich liści, opłukać, wrzucić do osolonej wody i gotować ok. 20 min. Osaczyć i ostudzić. Migdały sparzyć , obrać i posiekać. Grejpfruty obrać, podzielić na cząstki, usunąć białe błonki trochę rozdrobnić. Przygotować sos z oleju, soku z cytryny oraz przypraw do smaku. Wymieszać wszystkie składniki z sosem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 515
Data dodania: 2010-05-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Brukselka z grejpfrutem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.