Bulion po grecku

Ocena przepisu

Składniki

  • bulion 4 szkl
  • ugotowany ryż 100 g
  • papryka konserwowa 100 g
  • koperek

Sposób przyrządzenia

Bulion wyporcjować filiżanek, włożyć ryż, pokrajaną w paseczki paprykę oraz posiekany koperek.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 783
Data dodania: 2010-03-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Bulion po grecku

2010-03-05 19:20:00

dobry bulion.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.