Burak po ukraińsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Buraki oczyścić, zalać wrzącą wodą, ugotować, odcedzić. Obrać, zetrzeć na tarce, wymieszać z oliwą. Cebulę pokroić drobno. Boczek pokroić w kostkę, częściowo stopić, dodać cebulę, podsmażyć, zlać tłuszcz, połączyć z burakami, doprawić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 805
Data dodania: 2008-09-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Burak po ukraińsku

!Yogi#

!Yogi

2008-09-27 14:37:24

Dobre do schabowego

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.