Buraki

Ocena przepisu

Składniki

  • buraczki czerwone dowolna ilość

zalewa

Sposób przyrządzenia

Buraczki ugotować ze skórką, obrać i zetrzeć na dużych oczkach. Napełnić słoiki. Składniki zalewy wymieszać, zalać buraczki. Pasteryzować 15 min.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1205
Data dodania: 2010-03-16

Zdjęcia

Buraki
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Buraki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.