Cebula faszerowana mięsem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obraną cebulę wydrążyć, obgotować ok. 5 minut w wodzie i osączyć. Mięso drobno pokroić ostrym nożem i podsmażyć na odrobinie oliwy na lekki rumiany kolor.

Dodać bułkę tartą i paprykę marynowaną pokrojoną w kostkę. Doprawić do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Zdjąć z ognia i wymieszać z jajkami. Farszem napełnić cebule i ułożyć na blaszce wyłożonej papierem.

Polać odrobina oliwy i piec w 180 stopniach przez ok. 15-20 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 432
Data dodania: 2012-01-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cebula faszerowana mięsem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.