Cebulka na kopytka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obieramy, boczek i obrana cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na rozgrzanej oliwie. Cały czas mieszając aby się nie przypaliło. Polewamy kopytka.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 18 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 881
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cebulka na kopytka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.