Chińszczyzna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś z kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na oleju na rumiano. Pieczarki pokrój na półplasterki, cebulę w kostkę i dodaj do kurczaka, duś razem 8 minut. Dodaj mrożoną mieszankę chińską i smaż razem 15 minut. Dodaj przyprawy i duś 10 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 668
Data dodania: 2011-05-26

Zdjęcia

Chińszczyzna
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-26
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Chińszczyzna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.