Chipsy domowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obrać , umyć i zetrzeć na tarce specjalnej do robienia chipsów. Smażyć we frytkownicy, odsączyć od tłuszczu i posolić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1488
Data dodania: 2010-03-10

Zdjęcia

Chipsy domowe
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Chipsy domowe

2010-03-11 20:05:11

eleganckie są.

2010-03-11 12:54:16

szybkie, proste i przede wszystkim zdrowe:)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.