Chleb w jajku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Chlebek nie musi być świeży, jeśli jest 'suchy' można go namoczyć w mleku, a potem na talerz z roztrzepanym jajkiem (posolonym i popieprzonym), kłaść kromeczki na rozgrzany tłuszcz na patelnię i smażyć na niewielkim ogniu z obu stron na złoto.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 511
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Chleb w jajku
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-05-31
Chleb w jajku
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Chleb w jajku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.