Chleb z grilla

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomidory kroimy w kostkę. Kromki chleba przypiekamy na grillu tak, aby były chrupiące i rumiane. Zdejmujemy z grilla. Na opieczonej kromce ścieramy ząbek czosnku. Następnie nakładamy łyżką sporą ilość pomidorów, solimy, posypujemy odrobiną oregano i polewamy oliwą z oliwek.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1519
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Chleb z grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.