Chlebuś opiekany z szynką i serem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Chleb okrawamy ze skórek, można dodać jakiś kształt za pomocą foremki lub za pomocą szklanki okrągły. Z szynki i sera również wykrawamy odpowiedni kształt. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz a następnie opiekamy nasz chleb, co jakiś czas przewracając. Przyprawiamy do smaku, a następnie dodajemy szynkę i ser. Patelnię przykrywamy pokrywką i czekamy, aż ser się rozpuści, smażąc na małym ogniu. Smacznego !!
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 736
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Chlebuś opiekany z szynką i serem
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Komentarze

Do przepisu na: Chlebuś opiekany z szynką i serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.