Chłodnik ekspresowy

Ocena przepisu

Opis

Chłodnik ekspresowy

Składniki

Sposób przyrządzenia

Barszcz przygotować wg przepisu na opakowaniu i odstawić do wystygnięcia. Gdy wystygnie zdjąć powłoczkę zebraną na wierzchu. Szczypiorek i pietruszkę opłukać, drobno pokroić i dodać do barszczu. Dodać śmietanę, wymieszać i schłodzić. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i pokroić na ćwiartki. Ułożyć na talerzu i oprószyć solą i pieprzem. Kukurydzę osączyć i dodać do jajek. Zalać przygotowanym i wystudzonym barszczem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 903
Data dodania: 2011-03-23

Zdjęcia

Chłodnik ekspresowy
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-03-23
Chłodnik ekspresowy
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Chłodnik ekspresowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.