Chłodnik truskawkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Truskawki umyć, odsączyć, obrać z szypułek. Mleko zagotować, mąkę ziemniaczaną rozprowadzić ze szklanką wody i wlać do mleka, wymieszać i przestudzić. Dodać truskawki ( kilka odłożyć) , twarożek i zmiksować. Przyprawić do smaku cynamonem, cukrem waniliowym, solą i cukrem. Schłodzić. Podawać posypane pozostałymi pokrojonymi w ćwiartki truskawkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 917
Data dodania: 2010-06-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Chłodnik truskawkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.