• apette.pl
  • Chrupiące placuszki kukurydziane z selerem

Chrupiące placuszki kukurydziane z selerem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mąkę wymieszać z wodą, dodać do masy osączoną kukurydzę i drobno pokrojone i oczyszczone papryki. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Następnie na rozgrzany na patelni olej nabierać łyżką ciasto i kłaść okrągłe placki. Smażyć na złoty kolor z obu stron. Podawać z grubo pokrojonym selerem naciowym.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 445
Data dodania: 2011-06-21

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Chrupiące placuszki kukurydziane z selerem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.