Chrupki w krówkach

Ocena przepisu

Opis

Szybko znika z talerzy

Składniki

  • krówki 1 kg
  • chrupki Flipsy 2 op

Sposób przyrządzenia

Cukierki krówki roztapiamy. Chrupki wykładamy na blaszkę, polewamy roztopioną masą. Na roztopione krówki kładziemy ponownie chrupki. Smacznego.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 8 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1522
Data dodania: 2011-01-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Chrupki w krówkach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.