Ciasto z kremem śmietankowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Margarynę dokładnie utrzeć. Stopniowo dodawać cukier, jaja, mąkę pszenną przesianą z proszkiem do pieczenia, mąkę ziemniaczaną, kakao. Ciągle ucierać. Po dokładnym wymieszaniu ciasta, ciasto wylać do formy wysmarowanej tłuszczem. Piec ok 30-35min w 170 stopniach. Krem zrobić tak jak na odwrocie opakowania. Rozrobić polewę czekoladową. Dowolnie udekorować perełkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 424
Data dodania: 2011-08-31

Zdjęcia

Ciasto z kremem śmietankowym
Marta1986#

Dodane przez:

Marta1986

2011-08-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ciasto z kremem śmietankowym

2012-02-09 13:07:39

takie czarno - białe ciacho wygląda smakowicie :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.