Cukinia cieście pszennym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinię po umyciu kroimy w 5 mm plasterki. Do miseczki wbijamy jajka, dodajemy mleko sól, mąkę, przeciśnięty czosnek i mieszamy. W cieście zanurzamy plasterki cukinii i smażymy na gorącym oleju z obydwu stron. Podajemy jako przekąskę z majonezem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 879
Data dodania: 2010-09-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cukinia cieście pszennym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.