Cukinia faszerowana kaszanką

Ocena przepisu

Składniki

  • kaszanka wiejska 60 dag
  • cukinia młoda 3 sztuki
  • cebula 1 sztuka
  • ziarno słonecznika 5 dag
  • olej 3 łyżki

Sposób przyrządzenia

Cukinie myjemy , obieramy , kroimy na połowy , wydrążamy ziarnka. Cebulę kroimy w kostkę smażymy na oleju. Dodajemy kaszankę obraną z osłonki i smażymy. Do kaszanki dodajemy słonecznik, mieszamy . Cukinie smarujemy olejem , nakładamy kaszankę. Zapiekamy w piekarniku ok. 30- 40 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 964
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cukinia faszerowana kaszanką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.