Cukinia w gulaszu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewkę i pietruszkę trzemy na tartce. Paprykę, kiełbasę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki podsmażyć na oleju. Na koniec dodać tartą cukinię i dusić wszystko około 10 min. Następnie dodać keczup i przyprawić do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 582
Data dodania: 2010-12-01

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cukinia w gulaszu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.