Cukinia z ogórkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinie, ogórki, pory i cebule kroimy w krążki. Miąższ papryk kroimy w kostkę. Marchewki ścieramy na tarce. Wszystkie warzywa mieszamy, solimy i odstawiamy na 3 godziny. Ocet gotujemy z cukrem i studzimy. Następnie wlewamy olej. Warzywa osączamy z soku, wkładamy do słoików i wlewamy zalewę. Zakręcamy i pasteryzujemy 20 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 20
Wyświetlenia: 984
Data dodania: 2010-10-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cukinia z ogórkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.