Cukinia z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinie umyć przekroić na pół , wydrążyć gniazda nasienne.Pieczarki myjemy , trzemy na tarce o grubych oczkach. Cebulę siekamy drobniutko.Na 3 łyżki rozgrzanego oleju dodajemy cebulę , pieczarki oraz mięso mielone.Smażymy razem do miękkości mięsa. Wypełniamy farszem połówki cukinii , posypujemy tartym serem i zapiekamy 15 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 569
Data dodania: 2010-11-06

Zdjęcia

Cukinia z pieczarkami
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-06
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cukinia z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.