Cukiniowa zupka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do bulionu rosołowego dodać pokrojone ziemniaki, cebulę pokrojoną w kosteczkę wrzucić razem i gotować do miękkości. Cukinię razem ze skórką pokroić w plastry, dodać do zupy z łyżką masła i gotować jeszcze ok. 15 minut. Wszystko zmiksować. Dodać śmietanę oraz natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem. Posypać grzankami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 378
Data dodania: 2011-10-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cukiniowa zupka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.